top of page
Marjolein.jpg

Mijn naam is Marjolein van Driel. Als werkende moeder van een tweeling weet ik als geen ander hoe lastig het is om alle ballen hoog te houden. Ook voor mij is het regelmatig een uitdaging om mijn leefstijl in balans te houden.

Ik ben fysiotherapeut en heb daarnaast de post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Binnen de gezondheidszorg spelen de laatste jaren veel veranderingen. Er is een duidelijke verschuiving naar preventie en het voorkomen van ziekten. Je eigen verantwoordelijkheid om ziekten te voorkomen staat steeds meer centraal en er is meer aandacht voor een gezonde leefstijl en gezonde arbeidsomstandigheden. Dit klinkt eenvoudig maar het zelf toepassen en veranderen is niet eenvoudig. Ik ben me naast beweging steeds meer gaan interesseren in voeding en mentale fitheid. Ofwel alles wat hoort bij een gezonde leefstijl.

Ik laat je stap voor stap zelf ontdekken waar je winst kunt boeken in je gezondheid en hoe je dat kunt doen. Dit gaat je helpen om het heft in eigen hand te nemen en te blijven genieten van een gezonde leefstijl!

‘Herken je valkuilen en maak ruimte voor een oplossing!’
bottom of page